Talentjakten

Hvem søker vi?


Talentjakten har som mål å fremme og utfordre Norges mest attraktive studenter - de med ekstra engasjement, driv og skaperkraft. 


Vi tror det er talentene som skaper fremtiden, og bak denne visjonen ønsker vi å skape en arena for de studentene med ekstra engasjement, driv og skaperkraft. 

Som en av 20 studenter i årets program vil vi gi deg muligheten til å utvikle en personlig merkevare og ytre din stemme. Talentjakten fungerer som et springbrett for fremtidens gode hoder, og gir deltakerne en offentlig profil. Nytt for året 2016 er videreutviklingen og satsingen på vår kommunikasjonsplattform. 

Programmet har tidligere vært samlingsbasert, og gjennom vårt program vil vi tilrettelegge for personlig utvikling, slik at du får muligheten til å utnytte enda mer av ditt potensiale! Nytt team er på plass, og vil fortsette å jobbe for at Talentjakten får til samlinger, samtidig med å jobbe for at du skal få mest mulig synlighet og utvikling for din personlige merkevare. Dette vil blant annet inkludere at du skal blogge ukentlig om dine erfaringer, meninger og engasjement. 

Programmet er Norges første studentprogram som fokuserer på personlig merkevarebygging. 

Programmet er åpent for deg som er 3.årsstudent og oppover (fra siste år på bachelornivå, til og med doktorgradsstipendiater).