Talentjakten

ReferanserManpower


- Tidligere partnerbedrift

Under overskriften «Det er talentene som skaper fremtiden!» fant Talentjakten og Manpower hverandre. Da vi fikk invitasjonen til å bruke Manpowers kompetanse for at Talentjakten skulle klare å skape en arena for de mest attraktive studentene i Norge, var svaret et rungende JA. Å jobbe med talentfulle studentene er veldig givende i seg selv, og når det mikses med ekstremt engasjerte og kreative «kolleger» fra Talentjakten, blir det vanskelig å toppe. Takk til Talentjakten og ikke minst takk til alle talentene vi var så heldige å bli kjent med.Qmatec


- Tidligere partnerbedrift

Omdømmebyggingen som Talentjakten gjør er viktig for regionen. Talentjakten representerer noe vi kjenner oss igjen i. Både verdier i selskapet og det de ser etter i talentene -  det hele mennesket. Det er viktig, og noe vi vil bli assosiert med. Også blir de 20 talentene ambassadører, som får innblikk og ny kunnskap om Qmatec. Talentjakten er også flinke til å profilere og profesjonalisere det de gjør.


Nordea


- Tidligere partnerbedrift

Vi har vært med Talentjakten fra den spede start, for å fremme regionen. Vi er genuint opptatt av at regionen tiltrekker seg de gode hodene - og det vil vi selvsagt være med på! Vi er veldig fornøyd med Talentjaktens branding og profil, og menneskene de ser etter er noe som vi assosieres med, og er veldig opptatt av. Og studentene. Du ser de er håndplukka. De er frempå, og nysgjerrige. Jeg slutter aldri å bli imponert over hva de allerede har utredet i så ung alder.