Talentjakten

Her er årets deltakere!Facebook Twitter Del på LinkedIn
Sist endret: 04.11.2014 09:43:36

Endelig er dagen her. Vi er stolte og ydmyke over å kunne offentliggjøre årets deltakere - i dag går startskuddet for Talentjakten 2014/2015! 20 dyktige og engasjerte studenter har virkelig fått testet sine evner gjennom en krevende seleksjonsprosess -  og i dag møtes de for første gang!

Veien frem til dagens kick-off har virkelig vært en prøvelse for talentene. Etter søknadsfristen den 30. september ble det utført en grundig grovseleksjon av kandidatene, før de heldige som gikk videre herfra måtte gjennom mange utfordringer: de fullførte personlighetstest, evne- og ferdighetstest, flere intervjuer og presentasjoner med cut-e og Manpower, som har spesialkompetanse innenfor organisasjonspsykologi og HR.

Tidligere denne uken arrangerte vi finalerundene ved Manpowers hovedkontor i Oslo. Der ble de beste kandidatene utfordret til å selge seg selv gjennom sine «2 minutes to convince» og å løse et noe spesielt case på vegne av Sykehusklovnene. Vinnerne får muligheten til å presentere sin case for styret i Sykehusklovnene. Årets dommerpanel under finalerundene bestod av Rudi Myrvang, psykolog og organisasjonsspesialist i cut-e Nordic AS, Kjetil Pedersen, Regiondirektør i Manpower og Kristian A. Abrahamsen fra Manpower Norge, Kristin Zachariassen som leder Sykehusklovnene og administrativ leder for Talentjakten, Linn Terese Nybø. De fikk en meget utfordrende jobb med å plukke ut de 20 deltakerne til årets program!

Men jobben er gjort og i dag er vi svært stolte over å endelig offentliggjøre årets talenter på Quality Hotel Mastemyer. Denne dagen er skrevet i studentenes tegn! I dag samles de for aller første gang. Talentene vil få info om tiden fremover, i tillegg til at de får servert flere kurs og foredrag fra nøkkelpersoner i ulike bransjer. Det hele avsluttes i kveld med en skikkelig festmarkering! Det er duket for en festaften med herlig mat og inspirerende foredrag . Arne Hjeltnes fra Creuna vil snakke om enkeltpersoners rolle knyttet til bedrifters omdømmebygging. Rudi Myrvang i cut-e Nordic holder foredrag om viktigheten av talenters personlighet og evner. Kristin Zachariassen vil presentere årets case og sist men ikke minst vil Julien S. Bourelle fra Mondå ta oss med på en satirisk reise inn i myten om hvordan man skal sosialisere med nordmenn.

Vi gleder oss!


HER ER ŅRETS DELTAKERE.